nyt hjem

PotentialeHotellet for de unge hjemløse bliver hjemløs

Nyt domicil søges omkring Herning, Holstebro, Ikast og Viborg.

PotentialeHotellets domicil for 16 hjemløse er blevet solgt. Vi skal finde et nyt sted at flytte ind i senest februar 2025.

 Vi drømmer om et sted, godkendt til institutionsbrug, hvor der minimum er 16 værelser med eget toilet og rig mulighed for at udfolde os i grønne udenomsarealer evt. med shelters, boldbane og en køkkenhave. Alternativt et sted, der kan udvikles til et sådan sted.

For at vi kan skabe en indholdsrig hverdag og udnytte de unges potentialer, er det et plus, hvis der udover værelser også er en hal/gymnastiksal og værksteder, hvor de unge kan udfolde sig kreativt med træ og metal. Derudover har vi brug for kontorlokaler til vores dygtige personale. Køkkenfaciliteter er også et ”must”, idet vi dagligt laver sund mad til alle vores unge.  

 Offentlig transport skal helst være i rimelig afstand, idet de unge skal til forskellige uddannelsesmiljøer, deltage i møder med sagsbehandlere og anden offentlig administration m.v.  

Har du kendskab til en ejendom omkring Herning, Holstebro, Ikast og Viborg, der matcher vores ønsker – så kontakt Niels.

Bestyrelsesmedlem hos PotentialeHotellet

Niels Peter Nørgaard