PotentialeHotellet

ophold med indhold

Et ophold på PotentialeHotellet giver unge mellem 18 – 30 år en mulighed for at få overblik og indblik i egen livssituation. Med en stor portion ydmyghed og ærlighed er personalet på PotentialeHotellet en værdiskabende sparringspartner for den enkelte beboer.

ophold med indhold

PotentialeHotellet giver unge hjemløse et bosted, hvor de bliver anerkendt og hjulpet videre til en stabil hverdag. Flere af de unge har psykiske lidelser og har oplevet et helt livs svigt, som for mange har ført til et misbrug, der ikke kan vendes på et par dage. De unge mangler et støttende miljø, og vi er her både til at opmuntre dem og hjælpe dem, når de får problemer. Ved at deltage i undervisningen på vores værksted, kan de få kompetence beviser, som kan bruges efter opholdet. Eller de kan bestyre vores kiosk, være formand for beboerrådet eller stå for køkkenhaven, hvis de har lyst til at prøve kræfter med disse opgaver. Vi giver de unge faglige og menneskelige kompetencer samt små succesoplevelser, der giver dem fornyet mod på enten ønsket om egen bolig, uddannelse eller job.

potentialeværksteder

kreative værksteder

De kreative udfoldelser i værkstederne afhænger af beboernes interesser og her er rige muligheder. Vi har velekviperede værksteder til at arbejde med træ eller metal og producere ting både til sig selv og til fællesskabet. Vi har også muligheder for at male eller tegne, lave smykker, sy tøj osv. Vi har forskellige musikinstrumenter og lidt af hvert i vores gemmer. Vi arbejder med det vi har og med det vi kan facilitere og skaffe ud fra beboernes ønsker og lyster.

aktiviteter

med potentiale

madlavning
Medarbejdere og beboere laver i fællesskab mad, som beboerne selv vil kunne lave når de flytter i egen lejlighed.

motion og friluftsliv
Vi har bl.a. en stor idrætssal med basket-net og boksebold, som kan bruges til motion, leg og idræt.

aftryk på det sociale område

madlavning

motion

værksteder

kontakt