PotentialeHotellet

vores kreative værksteder

Træ, metal, tøj, tegning, ting og sager… Kun fantasien sætter grænser

kreative værksteder

De kreative udfoldelser i PotentialeHotellets værksteder afhænger af beboernes interesser.

På PotentialeHotellet har vi velekviperede værksteder til at arbejde med træ eller metal og det kan også være andre materialer.

Beboere kan prøve værktøj, redskaber og metoder og producere ting både til sig selv og til fællesskabet. Vi leger os frem og medarbejderne kan vejlede og anvise.

potentialeværksteder

Træværksted og metalværksted
Træ- og metalværkstederne er etableret på PotentialeHotellet i uddannelsesøjemed, og bliver både brugt til at bygge møbler og andre ting til beboernes fremtidige hjem eller til fællesskabet. I metalværkstedet reparerer vi også cykler. Værkstederne er godkendt af Arbejdstilsynet.

Tøj, tegning, ting, tam-tam
Vi har muligheder for at male eller tegne, lave smykker, sy tøj osv. Vi har forskellige musikinstrumenter og faktisk lidt af hvert i vores gemmer, selv en stjernekikkert. Vi arbejder med det vi har og med det vi kan facilitere og skaffe ud fra beboernes ønsker og lyster.

Overskudslager?
Vi samler på tøj, ting og sager, så hvis du har en gammel mobiltelefon, cykel eller andet i overskud, er du altid velkommen til at aflevere det til vores kreative værksteder.